fbpx
Slider

Bilpijn

Pijn in de bilregio kan voortkomen uit de spieren van de bil, maar ook vanuit de lage rug, het bekken of de heup. Beperkte of juist overmatige beweeglijkheid van deze gewrichten kan leiden tot bilpijn. Een tekort aan actieve stabilisatie van romp en bekken kan ook aanleiding geven tot klachten in de bil. Soms komt bilpijn ook voort uit de gewrichten van rug, heup of bekken zelf. Hoe dan ook, in het dagelijks leven kan pijn in de bil je erg beperken in basale activiteiten zoals zitten, lopen en opstaan. De manueel therapeut heeft veel expertise in klachten van heup, lage rug en bekken, waaruit  bilpijn kan ontstaan.

Aandoeningen gerelateerd aan bilpijn

De online fysiotherapie check

Via de online fysiotherapie check kunnen mensen met fysiotherapeutisch gerelateerde klachten gratis hun klachten laten controleren door middel van een interactieve fysiotherapie check. Waar men voorheen het internet af moest zoeken naar websites en fora over verschillende lichamelijke aandoeningen, is het nu mogelijk dit op één website te doen aan de hand van een unieke online fysio-check.

Door de vragen te beantwoorden en de tests uit te voeren, worden de klachten vergeleken met de meest voorkomende aandoeningen binnen de fysiotherapie. De check geeft een indicatie van de aandoening(en) waar men mogelijk mee te maken heeft en biedt de mogelijkheid direct een afspraak te maken bij een fysiotherapeut in de directe omgeving.

Let op: De online fysiotherapie check is geen vervanging voor een bezoek aan de huisarts of fysiotherapeut. Het doel van deze website is mensen inzicht te geven in eigen klachten en gemakkelijk de weg naar een fysiotherapeut in de buurt te laten vinden.
Afspraak maken