fbpx
Slider

Pijn aan het onderbeen

Klachten in het onderbeen kunnen heel divers van aard zijn. De klachten kunnen voortkomen uit spieren en pezen, maar ook vanuit andere structuren zoals zenuwen en bloedvaten. Het is de kunst  om te achterhalen op welke wijze de structuren, die betrokken lijken te zijn bij het genereren van de klachten, worden overbelast. Kortom; ook bij kuitklachten is het van belang om een adequate diagnose te stellen alvorens tot behandeling over te gaan.

Aandoeningen gerelateerd aan pijn aan het onderbeen

De online fysiotherapie check

Via de online fysiotherapie check kunnen mensen met fysiotherapeutisch gerelateerde klachten gratis hun klachten laten controleren door middel van een interactieve fysiotherapie check. Waar men voorheen het internet af moest zoeken naar websites en fora over verschillende lichamelijke aandoeningen, is het nu mogelijk dit op één website te doen aan de hand van een unieke online fysio-check.

Door de vragen te beantwoorden en de tests uit te voeren, worden de klachten vergeleken met de meest voorkomende aandoeningen binnen de fysiotherapie. De check geeft een indicatie van de aandoening(en) waar men mogelijk mee te maken heeft en biedt de mogelijkheid direct een afspraak te maken bij een fysiotherapeut in de directe omgeving.

Let op: De online fysiotherapie check is geen vervanging voor een bezoek aan de huisarts of fysiotherapeut. Het doel van deze website is mensen inzicht te geven in eigen klachten en gemakkelijk de weg naar een fysiotherapeut in de buurt te laten vinden.
Afspraak maken