fbpx
Slider

Pijn aan de schouder (Schouderpijn)

De schouder is een beweeglijk gewricht dat direct in verbinding staat met de hoge rug en de nek. Het is dan ook niet vreemd dat pijn aan de schouder vaak samengaat met klachten van de nek en de hoge rug. De oorzaak van de schouderpijn kan heel divers zijn. De klacht hoeft ook niet altijd uit het bewegingsapparaat voort te komen. Het is dan ook van belang om een adequate diagnose te stellen alvorens over te gaan tot behandeling van schouderklachten.

Aandoeningen gerelateerd aan pijn aan de schouder

De online fysiotherapie check

Via de online fysiotherapie check kunnen mensen met fysiotherapeutisch gerelateerde klachten gratis hun klachten laten controleren door middel van een interactieve fysiotherapie check. Waar men voorheen het internet af moest zoeken naar websites en fora over verschillende lichamelijke aandoeningen, is het nu mogelijk dit op één website te doen aan de hand van een unieke online fysio-check.

Door de vragen te beantwoorden en de tests uit te voeren, worden de klachten vergeleken met de meest voorkomende aandoeningen binnen de fysiotherapie. De check geeft een indicatie van de aandoening(en) waar men mogelijk mee te maken heeft en biedt de mogelijkheid direct een afspraak te maken bij een fysiotherapeut in de directe omgeving.

Let op: De online fysiotherapie check is geen vervanging voor een bezoek aan de huisarts of fysiotherapeut. Het doel van deze website is mensen inzicht te geven in eigen klachten en gemakkelijk de weg naar een fysiotherapeut in de buurt te laten vinden.