fbpx
Slider

Pijn in de onderrug

Lage rugpijn is de meest voorkomende klacht aan het bewegingsapparaat en komt voor in alle leeftijdscategorieën. Het overgrote deel van de rugklachten vallen onder de categorie ‘a-specifieke lage rugklachten. Dit betekent in feite dat er geen ziekte of zichtbare aandoening te herleiden is uit de rugklachten. Desondanks kan rugpijn leiden tot een forse beperking in het dagelijkse leven. Veel mensen met rugpijn wenden zich tot een fysiotherapeut of manueel therapeut.

Aandoeningen gerelateerd aan pijn in de onderrug

De online fysiotherapie check

Via de online fysiotherapie check kunnen mensen met fysiotherapeutisch gerelateerde klachten gratis hun klachten laten controleren door middel van een interactieve fysiotherapie check. Waar men voorheen het internet af moest zoeken naar websites en fora over verschillende lichamelijke aandoeningen, is het nu mogelijk dit op één website te doen aan de hand van een unieke online fysio-check.

Door de vragen te beantwoorden en de tests uit te voeren, worden de klachten vergeleken met de meest voorkomende aandoeningen binnen de fysiotherapie. De check geeft een indicatie van de aandoening(en) waar men mogelijk mee te maken heeft en biedt de mogelijkheid direct een afspraak te maken bij een fysiotherapeut in de directe omgeving.

Let op: De online fysiotherapie check is geen vervanging voor een bezoek aan de huisarts of fysiotherapeut. Het doel van deze website is mensen inzicht te geven in eigen klachten en gemakkelijk de weg naar een fysiotherapeut in de buurt te laten vinden.