fbpx
Slider

Pijn in het bovenbeen

Bij pijn in het bovenbeen kunnen spieren en pezen, maar ook bloedvaten of zenuwen betrokken zijn. De pijn kan ook vanuit de heup of het knie gewricht uitstralen en zich projecteren op het bovenbeen. De locatie van de bovenbeenklachten kan een belangrijke indicatie geven over de aard van de klachten. Ook het moment waarop de pijn zich voordoet en wanneer de eerste klachten zich manifesteerden, kunnen belangrijke informatie geven over de aard van de bovenbeenklachten. Bij pijn in het bovenbeen is ook weer een goede diagnostiek van belang alvorens de behandeling van de bovenbeenklachten te starten.

Aandoeningen gerelateerd aan pijn in het bovenbeen

De online fysiotherapie check

Via de online fysiotherapie check kunnen mensen met fysiotherapeutisch gerelateerde klachten gratis hun klachten laten controleren door middel van een interactieve fysiotherapie check. Waar men voorheen het internet af moest zoeken naar websites en fora over verschillende lichamelijke aandoeningen, is het nu mogelijk dit op één website te doen aan de hand van een unieke online fysio-check.

Door de vragen te beantwoorden en de tests uit te voeren, worden de klachten vergeleken met de meest voorkomende aandoeningen binnen de fysiotherapie. De check geeft een indicatie van de aandoening(en) waar men mogelijk mee te maken heeft en biedt de mogelijkheid direct een afspraak te maken bij een fysiotherapeut in de directe omgeving.

Let op: De online fysiotherapie check is geen vervanging voor een bezoek aan de huisarts of fysiotherapeut. Het doel van deze website is mensen inzicht te geven in eigen klachten en gemakkelijk de weg naar een fysiotherapeut in de buurt te laten vinden.