pexels-lukas-1414131

Voeding en sport

Food2Lifestyle

Onderzoek in het Journal of Sports Science and Medicine bevestigt dat de samenwerking tussen een sportfysiotherapeut en een sportdiëtist aanzienlijk kan bijdragen aan het effectieve herstel van blessures bij sporters. Deze gecombineerde aanpak van sportfysiotherapie en sportdiëtetiek blijkt niet alleen het herstel te versnellen, maar ook de prestaties van sporters te verbeteren.

De studie richtte zich op voetballers die geblesseerd waren geraakt en deelnamen aan een revalidatieprogramma waarbij zowel sportfysiotherapie als sportdiëtetiek werden toegepast. De resultaten waren overtuigend: de sporters die deze gecombineerde aanpak kregen, herstelden aanzienlijk sneller dan degenen die alleen sportfysiotherapie of alleen sportdiëtetiek ontvingen.

Als je op zoek bent naar een effectieve methode om blessures te herstellen en je prestaties te verbeteren, dan is deze samenwerking absoluut de moeite waard.

In nauwe samenwerking met sportdiëtist Marloes van Diëtistenpraktijk Food2lifestyle zorgen we ervoor dat jouw herstelprogramma en voedingsschema perfect op elkaar zijn afgestemd. Dit zorgt ervoor dat je lichaam de juiste voedingsstoffen krijgt om het herstelproces optimaal te ondersteunen en blessures in de toekomst te voorkomen.

Bij ons kun je rekenen op de expertise en begeleiding van zowel een ervaren sportfysiotherapeut als een gespecialiseerde sportdiëtist. Samen werken we aan jouw blessureherstel en het maximaliseren van jouw sportprestaties. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van deze samenwerking.

Contactformulier

    Vul onderstaande gegevens in en we zullen zo snel mogelijk contact met U opnemen.