fbpx
Slider

Team

Marloes van Lierop

In 2002 studeerde ik af als fysiotherapeut met als scriptie onderwerp ‘overtraining’. Training en het menselijk functioneren fascineerde me al langere tijd. In 2006 ronde ik de opleiding ‘Allround sportfysiotherapie’ te Utrecht af. Na een tweejarige studie over voeding en voedingssupplementen gedaan te hebben (2008) startte ik mijn eigen praktijk. Twee jaar later begon ik met de master opleiding manuele therapie aan de SOMT te Amersfoort waarvoor ik in 2013 afstudeerde. ). In 2018 heb ik de mastercourse tot Advanced Clinical Practicioner, Extended Scope Specialist, behaald op Hogeschool Breederode te Rotterdam.
Naast mijn praktijkwerkzaamheden ben ik bestuurslid voor de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg (NVFS) en bestuurslid voor de Nederlandse Vereniging voor Extended Scope Specialist (NVES).

Voor mijn studie fysiotherapie deed ik atletiek op nationaal niveau op de middellange afstanden: 1500, 3000 en 5000 meter. In mijn vroegere jeugd deed ik langebaan schaatsen in Eindhoven waarbij ik onder andere met Carien Kleibeuker trainde. De passie voor sporten is er nog steeds! Daarnaast word ik dagelijks geboeid door kennis over bewegen. Als sportfysiotherapeut en manueel therapeut richt ik me voornamelijk op het onderzoeken van individuele passieve en actieve bewegingspatronen van wervelkolom en gewrichten en diens functie in de bewegingsketen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlLierop, M.M. van is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Tessa Caro

Sinds 2002 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2009 heb ik de ESP opleiding sportfysiotherapie afgerond. Met mijn vooropleiding het Cios, ben ik ook vele jaren werkzaam geweest in de sport. Het geven van zwemlessen, tennislessen en werken in sportcentra als sportinstructeur heb ik gedaan zowel in binnen- als buitenland. Allemaal met even veel plezier! Met dat zelfde plezier begeleid ik nu cliënten bij het herstel van hun klachten. Cliënten van verschillende leeftijden, met verschillende klachten zowel individueel als in groepsverband.

Naast mijn werkzaamheden als (sport)fysiotherapeut werk ik als docent aan de Cios opleiding te Arnhem. Hier verzorg ik verschillende lessen in zowel het eerste als derde en vierde leerjaar, met als hoofdvak sportmassage. De opleiding fysiotherapie ben ik gestart in 1998, in hetzelfde studiejaar als Marloes. Na de opleiding zijn we elkaar regelmatig tegen gekomen bij verschillende cursussen en bijscholingen. Sinds het voorjaar van 2015 is er intensiever contact ontstaan daaruit voortvloeiend een fijne samenwerking binnen eenzelfde praktijk. Een samenwerking die professioneel, vooruitstrevend, zorg voor kwaliteit maar bovenal zorg voor cliënten inhoudt.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlCaro, T. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Eric Rispens

Hallo ik ben Eric Rispens. Ik ben vanaf augustus 2018 werkzaam bij Sportfysio- en manuele therapie van Lierop. In 2005 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool in Groningen. Na een aantal jaren ervaring op te hebben gedaan in particuliere fysiopraktijken, besloot ik mijn droom te verwezenlijken. In 2007 heb ik mijn backpack gepakt en heb ik 20 maanden door 4 continenten gereisd. Tijdens deze reis heb ik in Brazilië internationale beachvolleyballers behandeld in mijn (tijdelijke) eigen praktijk aan Ipanema beach.

Terug in Nederland ben ik in 2012 begonnen aan de Master Orthopedische Manuele Therapie (OMT)  in Utrecht. Deze opleiding heb ik in 2016 afgerond. Tijdens deze studie is mijn interesse in het behandelen van (chronische) hoofdpijn, duizeligheid, nek- en kaakproblematiek gegroeid. Een klachtengebied wat veel impact op het dagelijkse leven van de cliënt kan hebben. Met mijn expertise heb ik al veel cliënten kunnen helpen en hun kwaliteit van leven kunnen verbeteren.

Daarnaast behandel ik ook schouder en wervelkolom gerelateerde blessures. Ik heb ervaren dat Manuele therapie de cliënt hierbij vaak snel uitkomst biedt. Sinds 2016 combineer ik mijn manuele therapie met Dry Needling. Een methode waarbij met een naaldje de spierspanning verlaagd kan worden en het pijnniveau positief beïnvloed kan worden.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan contact met mij op. Ik help u graag met uw klachten.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlRispens, E. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering