fbpx
SportFysio van Lierop team
marloes team april 2020 klein website

Team

Marloes van Lierop

Marloes van Lierop

In 2002 studeerde ik af als fysiotherapeut met als scriptie onderwerp ‘overtraining’. Training en het menselijk functioneren fascineerde me al langere tijd. In 2006 ronde ik de opleiding ‘Allround sportfysiotherapie’ te Utrecht af. Na een tweejarige studie over voeding en voedingssupplementen gedaan te hebben (2008) startte ik mijn eigen praktijk. Twee jaar later begon ik met de master opleiding manuele therapie aan de SOMT te Amersfoort waarvoor ik in 2013 afstudeerde. ). In 2018 heb ik de mastercourse tot Advanced Clinical Practicioner, Extended Scope Specialist, behaald op Hogeschool Breederode te Rotterdam.
Naast mijn praktijkwerkzaamheden ben ik bestuurslid voor de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg (NVFS) en bestuurslid voor de Nederlandse Vereniging voor Extended Scope Specialist (NVES).

Voor mijn studie fysiotherapie deed ik atletiek op nationaal niveau op de middellange afstanden: 1500, 3000 en 5000 meter. In mijn vroegere jeugd deed ik langebaan schaatsen in Eindhoven waarbij ik onder andere met Carien Kleibeuker trainde. De passie voor sporten is er nog steeds! Daarnaast word ik dagelijks geboeid door kennis over bewegen. Als sportfysiotherapeut en manueel therapeut richt ik me voornamelijk op het onderzoeken van individuele passieve en actieve bewegingspatronen van wervelkolom en gewrichten en diens functie in de bewegingsketen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlvan Lierop, M.M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Tessa Caro

Tessa Caro

Sinds 2002 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2009 heb ik de ESP opleiding sportfysiotherapie afgerond. Met mijn vooropleiding het Cios, ben ik ook vele jaren werkzaam geweest in de sport. Het geven van zwemlessen, tennislessen en werken in sportcentra als sportinstructeur heb ik gedaan zowel in binnen- als buitenland. Allemaal met even veel plezier! Met dat zelfde plezier begeleid ik nu cliënten bij het herstel van hun klachten. Cliënten van verschillende leeftijden, met verschillende klachten zowel individueel als in groepsverband.

Naast mijn werkzaamheden als (sport)fysiotherapeut werk ik als docent aan de Cios opleiding te Arnhem. Hier verzorg ik verschillende lessen in zowel het eerste als derde en vierde leerjaar, met als hoofdvak sportmassage. De opleiding fysiotherapie ben ik gestart in 1998, in hetzelfde studiejaar als Marloes. Na de opleiding zijn we elkaar regelmatig tegen gekomen bij verschillende cursussen en bijscholingen. Sinds het voorjaar van 2015 is er intensiever contact ontstaan daaruit voortvloeiend een fijne samenwerking binnen eenzelfde praktijk. Een samenwerking die professioneel, vooruitstrevend, zorg voor kwaliteit maar bovenal zorg voor cliënten inhoudt.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlCaro, T. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Birthe Gerritsen

Birthe Gerritsen

In 2016 heb ik mijn studie ‘fysiotherapie’ afgerond aan Hogeschool Thim van der Laan. In de afgelopen 4 jaar heb ik de volgende specialisaties gevolgd om mij verder te ontwikkelen in het vak: Mulligan ABC, sportrevalidatie, en Fascia integratie therapie (FIT). Daarnaast heb ik een studie orthomoleculaire voeding gedaan.
Mijn interesse in het menselijk bewegen is vooral ontstaan tijdens mijn dansopleiding. Ik heb ervaren hoe belangrijk het is de juiste keuzes te maken in training, herstel en voeding voor het leveren van prestaties en voor het voorkomen van blessures. Na mijn dansopleiding ben ik fysiotherapie gaan studeren. Een keuze die (in mijn optiek) ‘’op mijn lijf geschreven’’ is.

In de fysiotherapie vind ik een persoonlijke benadering belangrijk; ieder mens is uniek. In mijn onderzoek naar de oorzaak van een klacht kijk ik dan ook niet alleen functioneel naar de klacht, maar ook naar de invloeden hierop van lichaam, geest en levensstijl.

Als fysiotherapeut ga ik graag samen actief met u aan de slag. In de praktijk streef ik hierbij naar een optimale combinatie tussen hands-on en hands-off behandelen. Door behandelingen in de behandelkamer te combineren met het doen van gericht functionele oefeningen bereiken we vaak het best gewenste resultaat!

In mijn vrije tijd ben ik intensief bezig met mijn grote passie sport. Zo doe ik zelf aan crossfit, wielrennen, hardlopen en vind ik het leuk ook eens andere sportvormen uit te proberen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlGerritsen, B.J. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Linda Honings-Pasman

Linda Honings-Pasman

In 2003 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Na een aantal jaren voornamelijk in de (sport)revalidatie te hebben gewerkt, ben ik in 2009 gestart met de opleiding tot manueel therapeut. Deze heb ik in 2012 afgerond met als afstudeeropdracht ‘manuele therapie bij hielspoor’.

Daarnaast heb ik diverse bijscholingen gedaan op het gebied van hoofdpijn, duizeligheid, schouderklachten en hardloopanalyses.

Als therapeut ben ik altijd nieuwsgierig naar de mens achter de klacht, en naar de oorzaak van de klacht. Graag ga ik samen op zoek naar een zo goed mogelijke behandeling met het beste resultaat. Mijn behandelingen kenmerken zich door een holistische aanpak met ruimte voor samenwerking en een persoonlijke aanpak. 

In mijn zoektocht naar nog betere therapie ben ik in 2018 gestart met de 4-jarige master-opleiding tot osteopaat. 

Het functioneren van het menselijk lichaam is voor mij enorm fascinerend, als osteopaat leer ik nog beter verbanden tussen symptomen en klachten en hoe ik deze kan behandelen. 

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring kunnen opdoen in verschillende praktijken in de regio  en heb me hierbij voornamelijk gespecialiseerd in rug- en nekklachten, hoofdpijn, duizeligheid en hielspoor. Ook heb ik veel hardlopers en triatleten mogen behandelen.

In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen en yoga. Een andere grote passie naast mijn sport en studie is reizen.

Graag tot ziens bij Squash!

Afspraak maken