fbpx

[rev_slider alias=”specialistaite-slider”]

Klantervaringen via Qualiview

Bij Sportfysio -en manuele therapie van Lierop staat kwaliteit van onze dienstverlening voorop! Als specialist hebben wij uiteraard zelf een beeld in wat wij verstaan onder het leveren van ‘kwaliteit in onze dienstverlening’. Maar uiteraard begrijpen wij, dat elke cliënt dit persoonlijk op een andere wijze ervaart.

Wij willen als dienstverleners zoveel mogelijk rekening houden (indien mogelijk) met uw persoonlijke wensen en voorkeuren, daarom waarderen wij het enorm dat U de ervaring van onze behandeling deelt. Op deze wijze kunnen wij als dienstverleners onze dienstverlening per cliënt verbeteren. Het invullen van het vragen formulier duurt +/- 3 minuten. Deel hier uw ervaring op Qualiview.

Er zijn verschillende websites waar cliënten hun ervaringen met onze praktijken kunnen delen. Een van de mogelijkheden om een ervaring te delen is via Qualiview. Hieronder vind U een samenvatting van onze huidige score bij Qualiview. Alle beoordelingen van deze ervaringen kunt U lezen op: https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/sportfysio-en-manuele-therapie-van-lierop/

Wie of wat is Qualiview?

Qualizorg B.V. is het bedrijf achter Qualiview. Qualizorg is een volledig onafhankelijke partij die in 2010 is opgericht om zorgbreed evidence based data te verzamelen over de kwaliteit van zorg. Dat is een hele relevante bron voor het beleid, de doelstellingen en de argumenten van organisaties die de patiënten vertegenwoordigen. De ervaringen en meningen van de patiënt geven consumenten- en patiëntenorganisaties de input om de patiënt de juiste positie en een duidelijke stem te geven. Daarmee wordt het inzicht gebruikt om verbetering van kwaliteit van zorg te stimuleren. Actuele, betrouwbare en veilige informatie over de ervaren kwaliteit van zorg is pure stuurinformatie.

Afspraak maken