[rev_slider alias=”specialistaite-slider”]

Klantervaringen Zorgkaartnederland.nl

Bij Sportfysio -en manuele therapie van Lierop staat kwaliteit van onze dienstverlening voorop! Als specialist hebben wij uiteraard zelf een beeld in wat wij verstaan onder het leveren van ‘kwaliteit in onze dienstverlening’. Maar uiteraard begrijpen wij, dat elke cliënt dit persoonlijk op een andere wijze ervaart. Wij willen als dienstverleners zoveel mogelijk rekening houden (indien mogelijk) met uw persoonlijke wensen en voorkeuren, daarom waarderen wij het enorm dat U de ervaring van onze behandeling deelt. Op deze wijze kunnen wij als dienstverleners onze dienstverlening per cliënt verbeteren.

Wat is Zorgkaartnederland.nl?

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar. De website biedt u informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland.

Waarom Zorgkaartnederland.nl?

ZorgkaartNederland werkt aan openheid in de zorg. De waarderingen van patiënten laten zien hoe mensen zorg ervaren. ZorgkaartNederland biedt daarnaast ook andere informatie over de kwaliteit van zorgaanbieders. Bijvoorbeeld in onze vergelijkingshulpen. Die kunt u gebruiken om te kijken welk ziekenhuis voor uw aandoening het beste voldoet aan uw wensen.

Voor zorgaanbieders is ZorgkaartNederland een instrument waarmee ze zien wat volgens patiënten goed gaat en wat beter kan. Zorgaanbieders die een pakket hebben van ZorgkaartNederland, kunnen o.a. in een dashboard de waarderingen monitoren en zien welke trends er zijn.

Voor Patiëntenfederatie Nederland is ZorgkaartNederland een manier om patiënten een stem en daarmee ook invloed te geven. Want in de zorg gaat het om u, of u nou vaak of af en toe bij een dokter komt.

Lees hier de klantervaringen van onze cliënten op zorgkaartnederland.nl